Ook voor vochtige ruimtes is er laminaat verkrijgbaar. Zelfs voor in de badkamer is er waterbestendig laminaat beschikbaar. Waterbestendig laminaat (ook wel aqua laminaat genoemd) is ook uitermate geschikt voor gangen en keukens en is een ware trend in de vloeren wereld. Waterbestendig laminaat is voor het oog bijna niet van “normaal” laminaat te onderscheiden. Waterbestendig laminaat is meestal 7mm of dikker. Het goedkoopste laminaat zal je dus niet in waterbestendig laminaat vinden.

Aqua laminaat heeft een aparte laag op het kliksysteem en de naad zodat ook deze delen van het laminaat waterbestendig zijn. Watervast laminaat vloer hebben vaak een afwerklaag met een voelbare structuur. Buiten dat dit zorgt voor een natuurlijke tint fungeert het ook als een anti slip laag. Zeker omdat dit laminaat vaak in de badkamer wordt gebruikt is dit een goede oplossing tegen het uitglijden.

Meer dan alleen functioneel 

Buiten de badkamer en toilet heeft de keuken het ook vaak zwaar te verduren tijdens de dagelijkse bezigheden. Er gaat regelt iets over de grond. In plaats van het dan meteen te moeten schoon maken kan het dus geen kwaad om ook voor in de keuken Aqua laminaat te kiezen. Deze kan dan helemaal doorgetrokken worden naar de woonkamer. Dat brengt ons naar het volgende voordeel. In de meeste gevallen ligt er in de badkamer of in het toilet altijd een andere vloer dan in de rest van het huis. Maar met Aqua laminaat is dat niet meer nodig. De hele verdieping kan met hetzelfde watervast laminaat gelegd worden. Dit ziet er meteen een stuk rustiger uit.

aqualaminaat

Toch nog vragen over watervast laminaat? Twijfel niet om contact op te nemen met Exzellenz Parket. Je kan ons altijd bellen, chatten of mailen. Je kan ook gezellig langskomen bij onze Showroom in Vianen. Druk hier voor een routebeschrijving naar de Showroom in Vianen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.