Laminaat kiezen moeilijk? Zo kies je de beste laminaatvloer

Laminaat kiezen kan lastig zijn vanwege de enorme keuze. De reden om een nieuwe vloer te kiezen verschilt per situatie. Een verhuizing, renovatie of verbouwing kan hier een goede reden voor zijn. Maar welke vloer kies je? Elke vloer heeft namelijk eigen kenmerken, voor- en nadelen en onderhoud. Maar ook elk situatie is anders, wat is je budget, naar welke kleur gaat de voorkeur en hoeveel groeven wil je? Zoveel mogelijkheden dat je er bijna keuzestress van zou krijgen.

Laminaat kiezen

Laminaat wordt het meest gekozen

Laminaat is populair voor een reden. Laminaat is namelijk vrij betaalbaar en er zijn veel dessins van aanwezig. Vooral duurdere modellen zijn vaak bijna niet te onderscheiden van een parketvloer, zonder de extra onderhoud.  Ook is laminaat makkelijk te leggen, wat veel scheelt in de legkosten. Zo bespaar je jezelf de kosten van een vloerenlegger. Dit kan overigens ook makkelijk uitbesteed worden. Toch is er ook binnen laminaat erg veel keuze. Zo is het belangrijk om na te gaan waar je de vloer voor wil gebruiken. Intensief gebruik voor in een kantoor of weinig gebruik op een zolderkamer? In deze blog leggen we meer uit over laminaat gebruiksklasse. Zelfs voor de vochtige ruimtes is er geschikt laminaat, het zogenaamde aqualaminaat, daar kan je in deze blog meer over lezen.

Laminaat kiezen overlaten

Het is in ieder geval verstandig om je wensen door te geven bij het kopen of orienteren naar een vloer. Zo kan de specialist meedenken die ervaring heeft in het kiezen van vloeren. Zaken als een huisdier of laminaat in een badkamer kunnen grote gevolgen hebben Zit u toch nog met vragen? Twijfel niet om ons te contacteren. Wij hebben jarenlang ervaring met vloeren en zullen vast en zeker een mooie oplossing weten. Hier kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u altijd langskomen in onze showroom in Raamsdonksveer. U hoeft zelf geen afspraak in te plannen.

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Hallo!
Hallo, hoe kan ik je van dienst zijn?