Laminaat kopen in Gouda?

Ben je op zoek naar goedkoop laminaat in Gouda en omgeving? Een vloer van A-Kwaliteit en met goede service? Kom dan eens een kijkje nemen bij Exzellenz Parket in Vianen.

Reis vanaf Gouda

Vanaf Gouda ben je via de A12 binnen 40 minuten in onze showroom in Vianen. De Showroom ligt naast de A27 dus je rijdt er zo op af.

Contact vianen, raamsdonksveer, Vloer kopen in Vianen  Vloer kopen in Vianen

Houten vloer of laminaat kopen in Vianen

Routebeschrijving

Plinten

Plinten zijn de onmisbare afwerking van je vloer. Wij raden aan om van te voren te bedenken wat voor plint je wilt. Voor elk laminaat soort hebben wij een aparte plakplint liggen, dus als je een plakplint wilt die past bij je laminaatvloer hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Verder hebben we natuurlijk ook egale witte, grijze of bruine plinten. Bekijk hier ons assortiment plinten.

Gefineerde MDF-plint

Ga je toch liever voor een exclusieve plint? Kies dan de bredere MDF-plint van bijvoorbeeld 6 of 7 cm hoog. Het unieke aan deze plint is dat de onderkant/ achterkant een afgewerkte uitsparing heeft. Je kan hier makkelijk snoertjes of kabels in wegwerken. Deze leveren wij uiteraard ook in Gouda.

Gegronde MDF-muurplinten

Een goede keuze is ook de witte MDF Gegronde muurplint. Het mooie aan deze plint is dat je hem opnieuw kan verven. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld je interieur van plan bent te gaan veranderen. Deze plint heeft een gefineerde toplaag maar een witte grondverf. Met deze plint heb je dus meer vrijheid dan alleen de witte kleur.

Waarom laminaat kopen bij Exzellenz Parket?

Voorraad

  • Meer dan 7500m2 grote showroom & magazijn.
  • Ruim 200 soorten laminaatvloeren aanwezig.
  • Exzellenz Parket Vianen is een One-Stop shop voor laminaat onderhoud, gereedschap, plinten en ondervloeren.

Prijs

  • De beste prijs/kwaliteitsverhouding
  • Altijd fabrieksgarantie
  • Altijd aantrekkelijke aanbiedingen
  • Van erg goedkoop tot erg luxe laminaat segment

Kwaliteit

  • Wij bieden altijd de beste service bij al onze laminaatvloeren
  • Al onze vloeren zijn van A-kwaliteit
  • Jarenlang ervaring in laminaatvloeren en houten vloeren rond Gouda

Benieuwd wat wij voor jou hebben liggen? Neem gerust contact met ons op via de mail of telefonisch. In onze showroom hebben we zowel laminaat, pvc en parket vloeren liggen. Met de auto zijn wij vanaf Gouda via de A12 nog geen 40 minuten van je verwijderd. Zo maken wij laminaat kopen in Gouda makkelijk. Onderhoudsartikelen kan je op deze website online bestellen.

Contact