Laminaat kopen in Nieuwegein?

Ben je op zoek naar goedkoop laminaat in Nieuwegein en omgeving? Een vloer van A-Kwaliteit en met goede service? Kom dan eens een kijkje nemen bij Exzellenz-Parket in Vianen.

Reis vanaf Nieuwegein

Vanaf Nieuwegein ben je via de A2 of A27 binnen 10 minuten in onze showroom in Vianen. De Showroom ligt naast de A27 dus je rijdt er zo op af.

Contact vianen, raamsdonksveer, Vloer kopen in Vianen  Vloer kopen in Vianen

Houten vloer of laminaat kopen in Vianen

Routebeschrijving

Laminaat kiezen

Maar hoe bepaal je de juiste vloer voor jouw woonwensen? Heb je bijvoorbeeld huisdieren, kinderen of een allergie? De meeste mensen hebben nog geen idee maar kiezen de meest verkochte vloer, ofwel laminaat. Maar weet jij welke slijtlaag je nodig hebt welke kleur je wilt, hoeveel m2 en wat voor plinten je nodig hebt? Veel vragen waar je bij de meeste bedrijven geen antwoord op krijgt omdat er geen specialisten rondlopen die de tijd voor je nemen. Een verkoopmedewerker die jou alles kan vertellen over de juiste ondervloer, plinten en materialen voor het leggen is dan erg belangrijk. En dat kunnen wij je bieden.

Wat je niet wilt als je je laminaatvloer gaat kopen is met nog meer vragen blijven zitten dan je al had. Wij snappen dat en zullen het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Wij kunnen berekeningen voor je maken zodat je zelf niet uit hoeft te rekenen hoeveel je nodig hebt. Dit doen we in jou bijzijn zodat je precies kan zien hoe de berekeningen gemaakt worden en je zelf ook wat bij kan dragen. Neem dus gerust een plattegrond van je huis mee zodat we onze berekeningen zo accuraat mogelijk kunnen maken.

Voorraad

  • Meer dan 7500m2 grote showroom & magazijn.
  • Ruim 200 soorten laminaatvloeren aanwezig.
  • Exzellenz Parket Vianen is een One-Stop shop voor laminaat onderhoud, gereedschap, plinten en ondervloeren.

Prijs

  • De beste prijs/kwaliteitsverhouding
  • Altijd fabrieksgarantie
  • Altijd aantrekkelijke aanbiedingen
  • Van erg goedkoop tot erg luxe laminaat segment

Kwaliteit

  • Wij bieden altijd de beste service bij al onze laminaatvloeren
  • Al onze vloeren zijn van A-kwaliteit
  • Jarenlang ervaring in laminaatvloeren en houten vloeren rond Nieuwegein

Laminaat kopen vanuit Nieuwegein

Benieuwd wat wij voor jou hebben liggen? Neem gerust contact met ons op via de mail of telefonisch. In onze showroom hebben we zowel laminaat, pvc en parket vloeren liggen. Met de auto zijn wij vanaf Nieuwegein via de A2 of A27 nog geen 10 minuten van je verwijderd. Zo maken wij laminaat kopen in Nieuwegein makkelijk. Onderhoudsartikelen kan je op deze website online bestellen.

Contact