Nieuwe vloer in je woning?

Je hebt net je eerste woning gekocht, je hebt de sleutel nog niet eens maar bent wel al aan het nadenken over de inrichting. Welke kleur gaat er op de muur? Kies je voor zwart, wit, bruin of beige of ga je toch voor een grijze tint? Komt er een bankstel en zo ja neem ik een hoekbank? En wat voor kleur moet de bank dan worden? Zoveel keuzes en evenzoveel beslissingen heb je te nemen over je interieur. Als je eenmaal hebt besloten hoe jij je interieur wilt dan begint de lol pas echt.

Woonwarenhuizen en doehetzelf winkels aflopen op de vrije zaterdag, van de Kwantum door naar Ikea en dan snel een Gamma en Formido tussendoor. Uiteraard heb je lang niet alles waar je eigenlijk voor ging shoppen want je raakt het overzicht kwijt. Zoveel mooie dingen en zoveel keus in alles. Maar waar begin je mee?

Het grootste oppervlakte in je huis zijn de muren en de vloer in de woonkamer. Deze ruimtes verdienen dan ook de meeste aandacht. Om niet teveel gestrest te raken kun je met de vloer beginnen. Ook daar zijn weer veel keuzes in. Ga je voor een gietvloer, vinyl, een laminaat of een luxe eikenhouten parketvloer? Veel mensen zullen denken dat een parketvloer niet past in een nieuwbouw woning maar dat is niet waar. Een eikenhouten vloer kun je zo laten bewerken dat ie helemaal naar jouw smaak gemaakt kan worden.

Nieuwe vloer

Wil je een klassieke lichte moderne vloer dan kies je voor white wash maar heb je je keus al gemaakt en wil je een donkere eikenvloer dan kun je voor zwart gaan. Gedurfd maar het kan erg chique worden als je dan kiest voor lichte spierwitte muren. Je keus is toch gevallen op een mooie lichte grijze eikenparket vloer. Neutraal maar wel erg van deze tijd.

Je hebt je uiteraard goed laten voorlichten over het onderhoud van eiken houten vloeren, gelukkig valt dat mee met HW Protect. Je hebt de juiste kleur bepaalt en nu kan de parket store aan de slag om jou vloer te veranderen in jouw droomvloer. Na 10 dagen wordt je nieuwe vloer keurig volgens afspraak geleverd en jij bent blij met het resultaat. Na vier dagen acclimatiseren zijn de gediplomeerde parketteurs van Exzellenz Parket er al vroeg bij om de parketvloer te leggen en af te werken met een luxe plint.

De dag vloog voorbij maar je nieuwe vloer ligt erin. Je kunt nu eindelijk verder met het inrichten van je woning.

Twijfel je nog? Kom dan eens langs bij Exzellenz Parket in Vianen. Meer dan 200 vloeren zijn er te bezichtigen in elke kleur die jij wilt. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.