123 Protect Onderhoud
123 Protect Onderhoud

Onderhoud is nog nooit zo makkelijk geweest

met gebruik van onze 123 methode

1

HW Protect 3000

Hardwax parketolie

Direct na het leggen van de onbehandelde eiken houten vloer kunt u de vloer behandelen met twee lagen HW Protect 3000 hardwaxolie voor een natuurlijke uitstraling.

2

HW Energy Spray

Parket onderhoudsolie

Nadat uw houten vloer is behandeld met HW Protect 3000 hardwaxolie, kunt u deze heel makkelijk bijhouden en herstellen met HW Energy Spray onderhoudsolie.

3

HW Fix & Fresh

Parketvloer reiniger

Om het natuurlijke karakter van uw vloer te behouden is regelmatig bijhouden echter wel noodzakelijk. HW Fix & Fresh parketreiniger is speciaal ontwikkeld voor houten vloeren.

Bestel producten

Tot 20 jaar
geen onderhoud!

Interesse in onze 123 onderhouds methode? Kijk dan snel op de webshop van onder leverancier 123 Protect. Hier kun je meteen online jouw onderhoudsproducten bestellen voor je eiken houten vloer.

Bestel producten

All-in-one pakket

€ 97,50

1. HW Protect 3000

€ 65,00

2. HW Energy Spray

€ 24,95

3. HW Fix & Fresh

€ 19,00

Kringen?

U heeft een eikenhouten parketvloer aangeschaft. Voor bescherming behandelt u de vloer met een universeel parketbeschermingsproduct van wasolie. Als er dan eens water over de vloer gaat, zal het u niet gebeuren dat uw parket beschadigt. Uw teleurstelling is groot als er na een ongelukje met water grote kringen in het parket gekomen zijn.

Gebruik daarom geen universele wasolie!

Het is een veel voorkomend misverstand dat wasolie uw parketvloer 100% beschermt. De olie van een universeel product trekt wel in hout, maar de was van zo’n product blijft voor een deel achter op uw vloer. Als er water op deze waslaag komt, veroorzaakt dat kringen. Als u uw parketvloer regelmatig in de wasolie blijft zetten, kunt u dit risico vermijden, maar waarom kiest u niet voor de topproducten van 123 Protect?

Meer informatie

Kiezelzuur

123 Protect heeft ontdekt dat kiezelzuur een belangrijke factor speelt in het beschermen van eikenhouten parketvloeren. Zij hebben deze wetenschap verwerkt in een product op basis van olie met een harde wasbasis. Ze noemen dit product: HW Protect 3000. Dit product trekt wél volledig in uw vloer. Indien uw vloer hierna op de juiste manier wordt onderhouden, biedt HW Protect 3000 een levenslange bescherming. Behalve optimale bescherming, geeft HW Protect 3000 ook karakter aan uw vloer, uw eikenhouten parketvloer behoudt zijn unieke uitstraling en wordt met HW Protect 3000 mooier door de jaren heen.

Bestel online

Speciaal ontwikkeld door 123 Protect

De onderhouds- en reinigingsproducten van 123 Protect, voor specifiek eikenhouten parketvloeren, zijn gedurende bijna twee decennia in samenwerking met grote gespecialiseerde fabrikanten, ontwikkeld. Iedere houtsoort heeft zijn eigen hardheid waardoor universele producten niet afgestemd zijn op eiken, een van de hardste houtsoorten.

Meer informatie