Een houten vloer in combinatie met uw vloerverwarming is normaal gesproken altijd mogelijk. Er zijn wel een aantal dingen waar u op moet letten bij het kopen van uw lamel parket en daar helpen wij u graag bij. Bedenk van tevoren goed waarvoor u het nodig heeft en in welke kamers u hem wilt gebruiken.  

Voordelen van Vloerverwarming in combinatie met lamelparket:

  • Goed voor mensen met een allergie
  • Volledig onzichtbaar
  • Parket wordt gelijkmatig verwarmd
  • Bespaard energie
  • Gemakkelijk en snel geplaatst

Hygiene

Een vloerverwarming is hygiënischer dan een centrale verwarming. Dit aangezien een vloerverwarming minder stof aantrekt. Vooral mensen met een stof allergie zullen er baat bij hebben aangezien dit veel stof scheelt.

Gemak

Een vloerverwarming maakt het mogelijk om zelfs in de winter met blote voeten over de vloer heen te lopen. Dit is niet mogelijk zonder vloerverwarming. Ook het leggen kan gemakkelijk gedaan worden. U kunt een bedrijf inschakelen die dit binnen enkele dagen kan plaatsen. Afhankelijk van uw agenda kunt u met de leverancier de datum plannen.

Vloerverwarming

De juiste ondervloer voor vloerverwarming

Er zijn vele ondervloeren beschikbaar, maar welke is het best geschikt voor mijn situatie? Wanneer u een ondervloer uitzoekt die geschikt is voor vloerverwarming, staat dit er doorgaans bij vermeld. Een groot gedeelte van de ondervloeren die momenteel beschikbaar zijn bij ons, zijn al geschikt. Het is wel belangrijk dat u aangeeft dat u een vloerverwarming neemt. Doorgaans vragen wij hier van te voren naar in de winkel, aangezien dit een grote rol speelt bij het kiezen van de juiste ondervloer.

Zit u toch nog met vragen? Twijfel niet om ons te contacteren. Wij hebben jarenlang ervaring met vloeren en zullen vast en zeker een mooie oplossing weten. Hier kunt u contact met ons opnemen. Ook kunt u altijd langskomen in onze showroom in Vianen. U hoeft geen afspraak in te plannen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.