HomeDryback PVC

Dryback PVC

Maak kennis met onze uitgebreide collectie Dryback PVC Vloeren. Vloeren die niet alleen stijlvol zijn, maar ook lang meegaan. Dankzij hun veelzijdigheid, duurzaamheid, waterbestendigheid en eenvoudig onderhoud zijn deze vloeren dé perfecte keuze voor zowel woningen als commerciële ruimtes.

Wat is een PVC Dryback Vloer

Een andere naam voor Dryback PVC is Plak PVC of Lijm PVC Vloer. PVC Vloeren Dryback worden namelijk verlijmd op de ondervloer, waardoor een uiterst strakke vloer ontstaat. Dit is nu precies waar de naam ‘Dryback’ zijn naam aan te danken heeft. Deze verwijst naar de manier waarop de vloer gelegd wordt, namelijk aan de achterkant van de ‘stroken’ (planken) te verlijmen op een droge (egale en schone) ondergrond. Soms is verlijmen echter niet mogelijk of niet wenselijk. Kies in dat geval voor een Click PVC Vloer.

Wanneer je een betonnen ondervloer hebt moet deze vlak worden gemaakt. Een houten vloer is minder geschikt als ondergrond. Een Dryback PVC Vloer over laminaat leggen wordt dan ook afgeraden. De Dryback Modellen van Exzellenz Parket zijn vloeren die in een speciaal lijmbad geplaatst worden. Dit type vloeren worden meestal geadviseerd voor ruimtes waar intensief gebruik van wordt gemaakt, zoals winkelpanden, kantoorpanden en appartementen. Dryback PVC Vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming, zijn geluiddempend en bestand tegen vocht.

Duurzame en slimme keuze

PVC Dryback bestaat uit dunne stroken waarvan de dikte varieert tussen de 2 en 3 millimeter. De bovenste laag, ook wel toplaag genoemd, bestaat uit een dun laagje polyurethaan. Deze bovenste laag biedt de juiste bescherming, maar geeft tegelijkertijd ook een mooie uitstraling. Wanneer de vloer eenmaal is gelegd kun je genieten van een mooie en vooral makkelijke vloer die enorm onderhoudsarm is.

Een PVC Plakvloer is daarnaast enorm sterk en hoeft vrijwel nooit te worden vervangen. Mocht er ongelukkigerwijs een kras in de vloer komen, dan is dit ook gemakkelijk op te lossen. Veel ervaringen met PVC Vloeren hebben geleerd dat de deze vloerensoort een zeer goede en duurzame keuze is. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Exzellenz Parket? Op deze pagina vind je een ruim aanbod van mooie Dryback PVC Vloeren. Ontdek de vele kleuren en designs, kies de perfecte vloer in onze showroom.

De voordelen van Dryback PVC

Twijfel je nog over de vloer die je moet kiezen en of PVC wel de juiste keuze is? Dat een PVC Vloer zelfklevend kan zijn weet je, maar weet je ook dat PVC Vloeren heel veel andere voordelen hebben? Wanneer je kiest voor een goede PVC Vloer die je zelf kunt plakken ervaar je onder andere de volgende voordelen:

  1. Makkelijk onderhoud: Dryback PVC Vloeren zijn makkelijke schoon te maken en te houden;
  2. Combineren met vloerverwarming: PVC Dryback Vloeren zijn dun en dat betekent dat de warmte van een vloerverwarming makkelijk door de vloer kan komen. Vloerverwarming is dus ideaal;
  3. Geluidsreductie: PVC Plakvloeren hebben als voordeel dat geluid beter geabsorbeerd wordt dan bij hout of laminaat;
  4. Overal toepasbaar: in huis, zoals woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer, maar ook in commerciële ruimtes zoals kantines en kantoorruimtes. Een PVC Dryback kun je overal plaatsen.

Klaar om uw interieur naar een hoger niveau te tillen?

Wacht niet langer en ontdek de pracht en duurzaamheid van Dryback PVC Vloeren. Geef je huis of bedrijfsruimte de upgrade die het verdient. Profiteer nu van onze scherpe prijzen en snelle levering.

In onze showroom kun je de vloeren zien en voelen, maar ook direct meenemen! Biedingen worden alleen gedaan in onze showroom, dus niet online of telefonisch. Je kunt langskomen op onze gebruikelijke openingstijden. Biedingen worden tegen elk aannemelijk bod geaccepteerd. Heb je nog vragen over een bepaalde vloer? Stuur ons een bericht. Wij zijn gevestigd in Vianen vlak langs de A27. De showroom vind je op de Stuartweg 1G, 4131 NH in het grote Amslod pand maar dan aan de achterkant.

Ontdek onze PVC vloeren

Interesse? Bezoek onze showroom voor een vrijblijvende offerte!
Nog veel meer soorten in onze showroom!

PVC Dryback

MAGAZIJN LEEGVERKOOP voor 6,95 7,95 en 8,95 per m2

PVC Dryback

MAGAZIJN LEEGVERKOOP voor 6,95 7,95 en 8,95 per m2

PVC Dryback

MAGAZIJN LEEGVERKOOP voor 6,95 7,95 en 8,95 per m2

PVC Dryback

MAGAZIJN LEEGVERKOOP voor 6,95 7,95 en 8,95 per m2

PVC Dryback

MAGAZIJN LEEGVERKOOP voor 6,95 7,95 en 8,95 per m2

PVC Dryback

MAGAZIJN LEEGVERKOOP voor 6,95 7,95 en 8,95 per m2

PVC Dryback

MAGAZIJN LEEGVERKOOP voor 6,95 7,95 en 8,95 per m2

PVC Dryback

MAGAZIJN LEEGVERKOOP voor 6,95 7,95 en 8,95 per m2