Tegellaminaat kopen in Amersfoort?

Ben je op zoek naar goedkoop tegellaminaat in Amersfoort en omgeving? Een vloer van A-Kwaliteit en met goede service? Kom dan eens een kijkje nemen bij Exzellenz-Parket in Vianen.

Reis vanaf Amersfoort

Vanaf Amersfoort ben je binnen een half uur in onze showroom op de Stuartweg 1G in Vianen. De Showroom is op het Industrieterrein naast de A27, achter Amslod dus je rijdt er zo op af.

Routebeschrijving
Beige laminaat vloer
renoveren ondervloer

Plinten

Plinten zijn een onmisbare afwerking van je vloer. Wij raden aan om van te voren te al in gedachte te hebben wat voor plint je wilt. Voor elke laminaatsoort hebben wij een bijbehorende plakplint liggen, mocht te geen idee hebben kunnen . Verder hebben we natuurlijk ook egale witte, grijze of bruine plinten. Bekijk hier ons assortiment plinten.

Gefineerde MDF-plint

Ga je toch liever voor een exclusieve plint? Kies dan de bredere MDF-plint van bijvoorbeeld 6 of 7 cm hoog. Het unieke aan deze plint is dat de onderkant/ achterkant een afgewerkte uitsparing heeft. Je kan hier makkelijk snoertjes of kabels in wegwerken. Deze leveren wij uiteraard ook in Amersfoort als je deze liever niet ophaalt.

Gegronde MDF-muurplinten

Een goede keuze is ook de witte MDF Gegronde muurplint. Het mooie aan deze plint is dat deze opnieuw geverfd kan worden. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld je interieur van plan bent te veranderen. Deze plint heeft een gefineerde toplaag maar een witte grondverf. Met deze plint heb je dus meer vrijheid dan alleen de witte kleur.

Waarom bij Exzellenz-Parket?

Voorraad

  • Meer dan 7500m2 grote showroom & magazijn.
  • Ruim 200 soorten laminaatvloeren aanwezig.
  • Exzellenz Parket Vianen is een One-Stop shop voor laminaat onderhoud, gereedschap, plinten en ondervloeren.

Prijs

  • De beste prijs/kwaliteitsverhouding
  • Altijd fabrieksgarantie
  • Altijd aantrekkelijke aanbiedingen
  • Van erg goedkoop tot erg luxe laminaat segment

Kwaliteit

  • Wij bieden altijd de beste service bij al onze laminaatvloeren
  • Al onze vloeren zijn van A-kwaliteit
  • Jarenlang ervaring in (tegel) laminaatvloeren in Amersfoort en omgeving

Benieuwd wat wij voor jou hebben liggen? Neem gerust contact met ons op via de mail of telefonisch. In onze showroom hebben we zowel laminaat, pvc en parket vloeren liggen. Zo maken wij Tegellaminaat kopen vanuit Amersfoort makkelijk. Onderhoudsartikelen voor uw houten parketvloer kan je op deze website kwalitatief hoge producten online bestellen.