Tegellaminaat kopen in Nieuwegein?

Ben je op zoek naar goedkoop tegellaminaat in Nieuwegein en omgeving? Een vloer van A-Kwaliteit en met goede service? Kom dan eens een kijkje nemen bij Exzellenz-Parket in Vianen.

Reis vanaf Nieuwegein

Vanaf Nieuwegein ben je via de A27 of A2 binnen 10 minuten in onze showroom in Vianen. De Showroom ligt naast de A27 dus je rijdt er zo op af.

Routebeschrijving
Beige laminaat vloer
Tegellaminaat kopen Nieuwegein, muurplinten

Plinten

Plinten zijn een onmisbare afwerking van je vloer. Wij raden aan om van te voren te bedenken wat voor plint je wilt. Voor elk laminaat soort hebben wij een aparte plakplint liggen, dus als je een plakplint wilt die past bij je laminaatvloer hoef je je daar in ieder geval geen zorgen over te maken. Verder hebben we natuurlijk ook egale witte, grijze of bruine plinten. Bekijk hier ons assortiment plinten.

Gefineerde MDF-plint

Ga je toch liever voor een exclusieve plint? Kies dan de bredere MDF-plint van bijvoorbeeld 6 of 7 cm hoog. Het unieke aan deze plint is dat de onderkant/ achterkant een afgewerkte uitsparing heeft. Je kan hier makkelijk snoertjes of kabels in wegwerken. Deze leveren wij uiteraard ook in Nieuwegein.

Gegronde MDF-muurplinten

Een goede keuze is ook de witte MDF Gegronde muurplint. Het mooie aan deze plint is dat je hem opnieuw kan verven. Erg handig wanneer je bijvoorbeeld je interieur van plan bent te gaan veranderen. Deze plint heeft een gefineerde toplaag maar een witte grondverf. Met deze plint heb je dus meer vrijheid dan alleen de witte kleur.

Waarom bij Exzellenz-Parket?

Voorraad

  • Meer dan 7500m2 grote showroom & magazijn.
  • Ruim 200 soorten laminaatvloeren aanwezig.
  • Exzellenz Parket Vianen is een One-Stop shop voor laminaat onderhoud, gereedschap, plinten en ondervloeren.

Prijs

  • De beste prijs/kwaliteitsverhouding
  • Altijd fabrieksgarantie
  • Altijd aantrekkelijke aanbiedingen
  • Van erg goedkoop tot erg luxe laminaat segment

Kwaliteit

  • Wij bieden altijd de beste service bij al onze laminaatvloeren
  • Al onze vloeren zijn van A-kwaliteit
  • Jarenlang ervaring in Tegellaminaat- rond Nieuwegein

Benieuwd wat wij voor jou hebben liggen en bent u van plan Tegellaminaat te kopen in Nieuwegein? Neem gerust contact met ons op via de mail of telefonisch. In onze showroom hebben we zowel laminaat, pvc en parket vloeren liggen. Met de auto zijn wij vanaf Nieuwegein via de A27 of A2 nog geen 10 minuten van je verwijderd. Zo maken wij Tegellaminaat kopen vanuit Utrecht makkelijk. Onderhoudsartikelen kan je op deze website online bestellen.