HomeVisgraat vloer kopen > Raamsdonksveer

Visgraat vloer kopen in Raamsdonksveer?

Ben je op zoek naar een eiken visgraat vloer ( visgraat lamelparket) voor een betaalbare prijs? Exzellenz Parket heeft een grote voorraad aan visgraat vloeren. Kom daarom gezellig eens langs in onze showroom in Vianen.

Reis vanaf Raamsdonksveer

Met de auto ben je via de A27 binnen 30 minuten in onze showroom Vianen. Onze showroom ligt naast de A27 en de A2. Onze showroom is dus makkelijk te bereiken. Het adres van onze showroom is Stuartweg 1G in Vianen.

Waarom een eiken visgraat vloer kopen in Raamsdonksveer?

  • De beste prijs/kwaliteitsverhouding
  • Alles is op voorraad
  • Verkopen alleen houten vloeren van a kwaliteit en a merken!
  • Meer dan 30 jaar ervaring in de vloeren wereld
  • Alle vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming
  • Prijs onderhandelingen zijn uiteraard mogelijk

Benieuwd wat wij voor jou hebben liggen? In onze showroom hebben we zowel parket vloeren als pvc en laminaat liggen.

Legservice

Zie je het toch niet zitten op je houten vloer zelf te leggen? Dat is bij Exzellenz Parket geen probleem. We leggen parket vloeren die uiteraard bij ons zijn gekocht al vanaf  40,00 per m². De definitieve kosten worden berekend aan de hand van je woonsituatie, denk aan of alles nog geëgaliseerd moet worden, of dat de woning veel hoekjes o.i.d. heeft. Meer weten over onze legservice? Klik dan hier.

Parket onderhouden

Ben je bang dat het onderhouden van een eiken parket vloer erg lastig zal zijn? Onze medewerkers kunnen u hiermee in de winkel verder helpen en alles goed uitleggen. Speciaal voor u hebben we onderhoudsproducten gemaakt die het onderhouden van uw parket vloer zo eenvoudig mogelijk maakt. Dat zijn de HW producten van 123 Protect. Hierdoor hoeft u uw vloer maar één keer te behandelen, waardoor uw vloer tot wel 20 jaar lang mee gaat. Voor meer informatie klik hier, of kom langs in onze showroom en vraag voor meer informatie aan onze medewerkers.

 15,00 98,98

 14,00 82,98

 14,00 76,45

 17,00 98,98

 16,00 78,95

 14,00 78,95

 16,00 81,98

 14,00 76,45

Hout krullen Exzellenz Parket