Showroom Raamsdonksveer

Vloer kopen in Raamsdonksveer

De showroom in Raamsdonksveer heeft ongeveer 150 verschillende soorten vloeren (laminaat, tegel laminaat, houten vloeren & visgraat vloeren) te koop. We kunnen dus garanderen dat er altijd een vloer bijzit die in uw smaak valt. Met onze handige drive-in kunnen de gekochte vloeren mits ze op voorraad zijn snel en makkelijk meteen meegnomen worden. Het is uiteraard ook mogelijk om de vloeren te laten bezorgen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan om je vloer alvast te reserveren tot 6 maanden. Onze showroom in Raamsdonksveer is ongeveer 1500 m² groot. Vloer kopen in Raamsdonksveer of toch in Vianen? Bezoek deze pagina voor de showroom in Vianen.

Om een afspraak te maken om langs te komen kan je ons bellen op 0162 696 309 06 225 225 16. Of mail naar raamsdonksveer@exzellenz-parket.nl om een afspraak in te plannen.

Bel voor een afspraak

Elftweg 12 in Raamsdonksveer

Gratis eiken houten vloeren
Vloer kopen in Raamsdonksveer
Showroom Raamsdonksveer laminaat
Gratis vloeren af te halen

Afspraak maken in Raamsdonksveer

Onze verkopers houden ongeveer rekening met 1 uur per bezoeker. U krijgt dus ongeveer 1 uur de tijd in onze showroom. Om een afspraak te maken in onze showroom in Raamsdonksveer kan je ons bereiken op 0162 696 309 06 225 225 16. Of mail voor een afspraak naar raamsdonksveer@exzellenz-parket.nl.

Openingstijden showroom Raamsdonksveer

Dinsdag t/m zaterdag van 13:00 tot 17:00
Zondag & Maandag is onze showroom gesloten

Onze tijdelijke actie