Contra expertise

Hulp bij parket/laminaat schade

Al 25 jaar bieden we succesvol hulp bij parket of laminaat waterschade. De schade expert die namens de verzekeraars de schade beoordeeld staat niet aan uw zijde. Hij werkt voor de verzekeraar en zal dus zijn best doen om u zo min mogelijk te laten vergoeden door uw verzekeraar. Zo verdiend deze schade expert zich terug.

Ontvang de juiste vergoeding!

Exzellenz Parket Experts, uw gratis contra experts en zorgt ervoor dat u de juiste vergoeding krijgt om de parket schade en eventuele gevolg schade goed op te kunnen lossen. Exzellenz Parket Experts werken in uw belang samen met uw verzekeraar. De door Exzellenz Parket Experts gemaakte kosten worden dan door uw verzekeraar aan ons vergoed.

Schade melden

Contra expertise kosteloos voor u

In de Nederlandse wet is opgenomen dat de verzekeraar de redelijke kosten voor het vaststellen van de schade voor haar rekening moet nemen. Artikel: 7:959 BW, artikel: 7:963 lid 6. Burgerlijke Wetboek. Door u gemaakte kosten voor de contra expertise moet de verzekeraar vergoeden.

Exzellenz Parketschade Experts

Als gedupeerde zijn wij uw onafhankelijke experts die meer verstand heeft van parket en laminaat waterschade en reparatie dan een algemene schade expert.

 • Wij staan aan uw zijde!
 • Onafhankelijk en deskundig
 • U moet ons zelf inschakelen. De kosten van onze contra expertise worden altijd door u verzekeraar vergoed. Dit is een wettelijke verplichting en u hoeft geen toestemming aan uw verzekeraar te krijgen.
 • Exzellenz Parket Experts zijn op de hoogte van de polisvoorwaarden. Dat onze dienstverlening door de verzekeraar dient te worden vergoed zoals wettelijk geregeld is staat in alle voorwaarden van de verzekeringspolissen.

Hulp van A tot Z!

Schakel ons direct in bij schade aan uw vloer. Een schade expert is niet volledig onafhankelijk in het beoordelen van uw vloerschade. Hij werkt namens de verzekeraar. Exzellenz Parket Experts nemen voor zover gewenst u het werk uit handen. Volledig of gedeeltelijk, zodat u nergens naar hoeft om te kijken.

U heeft geen toestemming van uw verzekeraar nodig om ons als eerst in te schakelen, we nemen alles op en geven dit direct door aan uw verzekeraar zodat hij zo snel mogelijk tot uitkering kan overgaan. Eventuele vragen van de verzekering maatschappij kunnen zij dan direct met ons doornemen. Ook de afhandeling met de schade experts die namens de verzekeraar komt kan dan met ons alles doornemen.

Invulformulier

  Betreft het waterschade?

  JaNee

  Bent u verzekerd?

  JaNee

  Is er een schade expert langs geweest?

  JaNee

  Algemene informatie

  Afbeeldingen  Verzekeringsgegevens