Bij een nieuwe eiken houten vloer hoort natuurlijk ook een luxe afwerking. Je kunt kiezen voor een mooie bies om het extra luxe te maken. Aangezien een bies in de vloer erg kostbaar is kiezen de meeste ervoor om dan maar iets meer uit te geven aan een mooie afwerking met plint. Het is een goedkope oplossing voor iets wat erg mooi kan worden. Let er wel op dat de plint goed bij de vloer past want eraf halen en opnieuw beginnen is geen optie met het oog op beschadigingen.

Bij Exzellenz Parket hebben we voor elke vloer de juiste bijpassende plint uit voorraad leverbaar. Niet alleen voor eikenhouten planken maar ook voor een mooie visgraat hebben wij de afwerking in huis. Je kunt kiezen uit veel verschillende plinten met of zonder een print, al in een kleur of geef je de nieuwe plinten liever een eigen kleurtje? De keus is aan jou.

Plinten zijn de onmisbare afwerking van je vloer. Wil je namelijk gebruik gaan maken van een muurplint dan moet je daar bij de afwerking van de onderkant van je muren ook rekening mee houden. Vaak zitten er namelijk aan de onderkant van de muren al muurplinten bevestigd, die moeten dan eerst verwijderd worden voordat de vloer gelegd wordt, i.v.m. het aanhouden van de juiste afstand tot de muur.

Plakplinten 

Plakplinten zijn makkelijk zelf te leggen. De toplaag van de plint is gefineerd en daardoor in bijna alle kleuren van de laminaat soorten, pvc-vloeren en houten vloeren te vinden.

Gefineerde MDF plinten 

Wil je een exclusievere plint dan kan je ook kiezen voor een bredere gefineerde MDF-plint van 60mm. Deze plint is dus ook in prints te krijgen welke past bij de dessins van diverse laminaten, pvc-vloeren en parketvloeren. Het mooie aan deze plint is dat de onderkant voorzien is van een mooi afgewerkte uitsparing, zodat je er ook een kabel achter weg kan werken.

plint

Wit gegronde MDF muur plint

Uiteraard kunt u ook kiezen voor een witte MDF gegronde muurplint, omdat u deze ook gemakkelijk nog kunt verven in een andere kleur. De witte kleur is namelijk geen gefineerde print toplaag, maar eigenlijk een witte grondverf. Het kiezen voor een andere kleur kan dan alleen nog maar waarde toevoegen aan uw interieur.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.