Indicatie Kosten legservice

*De kosten zijn afhankelijk van het type vloer, het aantal meters en de specificaties. Denk daarbij aan de ondervloer, moet er eerst een vochtfolie aangebracht worden of alleen een ondervloer, moeten wij de ondervloer egaliseren, is er vloerverwarming etc.

Inmeet en werkvoorbereiding € 175,-

Wat kunt u verwachten?

Bij het kopen van de vloer kan je aangeven bij de verkoper dat je graag gebruik wilt maken van de legservice van Exzellenz Parket. Er wordt dan een datum afgesproken voor het inmeten. Er komt dan een hoofduitvoerder langs, om de exacte maten op te meten, en naar de staat van de ondergrond te kijken. Alle werkzaamheden worden apart gespecificeerd op de offerte.

Het inmeet traject

Alles wordt tijdens het inmeet traject in kaart gebracht. Denk daarbij aan overgangen van kamers, deuren, traptreden, muurplinten, lastige hoeken en overige bijzonderheden.

Een groot voordeel van het inmeet traject is dat de hoofduitvoerder er, door zorgvuldig te plannen, voor zorgt dat de vloer optimaal gelegd kan wordt. Een goede planning is het halve werk. Transparantie staat hierin centraal, alle activiteiten worden apart gespecificeerd op de factuur.

Team vakmensen

Afhankelijk van de oppervlakte en moeilijkheidsgraad komen er twee of meerdere parketteurs uw nieuwe vloer leggen. Onze medewerkers werken volgens een vaste werkwijze zodat ondersteuning altijd geboden kan worden en alle door ons gelegde vloeren er tientallen jaren er mooi uitzien.

We leveren altijd vakwerk!

Zowel de vochtfolie, de ondervloer als de uiteindelijke vloer, inclusief de plinten worden vervolgens volledig zoals afgesproken geplaatst. Indien het een eikenhouten parketvloer betreft, zullen de parketteurs ook de HW Protect bescherming aanbrengen. De HW Protect 3000 is speciaal ontwikkeld voor onbehandelde eiken houten vloeren, of voor net geschuurde eikenhouten vloeren. Na het aanbrengen van de HW Protect 3000 gaat uw vloer jarenlang mee.