Gebruik maken van onze legservice?

Bij het kopen van de vloer kan je aangeven bij de verkoper dat je graag gebruik wilt maken van de legservice van Exzellenz Parket. Er wordt dan een datum afgesproken voor het inmeten. Er komt dan een hoofduitvoerder langs, om de exacte maten op te meten, en naar de staat van de ondergrond te kijken. Alle werkzaamheden worden apart gespecificeerd op de offerte.

Houten plank legservice

Graag je bij ons gekochte eiken houten vloer laten leggen? Geen probleem wij bieden speciaal voor u een legservice aan. De legkosten voor het leggen van een normale eiken houten vloer die wij hanteren gaan vanaf 17,50 per m²*. De standaard inmeet kosten en werkvoorbereidings-kosten is 175,-

Liever zelf je eiken houten vloer leggen? Dat kan ook, klik dan op de knop voor meer informatie. Hier worst het stapsgewijs uitgelegd hoe je het beste een eiken houten vloer kunt leggen.

➜ Houten vloer leggen

Visgraat vloer legservice

Graag je bij ons gekochte visgraat vloer laten leggen? Geen probleem wij bieden speciaal voor u een legservice aan. De legkosten voor het leggen van een visgraat vloer die wij hanteren gaan vanaf 40,- per m²*. De standaard inmeet kosten en werkvoorbereidings-kosten is 175,-

Liever zelf je visgraat vloer leggen? Dat kan ook, klik dan op de knop voor meer informatie. Hier worst het stapsgewijs uitgelegd hoe je het beste een visgraat vloer kunt leggen.

*De kosten zijn afhankelijk van het type vloer, het aantal meters en de specificaties. Denk daarbij aan de ondervloer, moet er eerst een vochtfolie aangebracht worden of alleen een ondervloer, moeten wij de ondervloer egaliseren, is er vloerverwarming etc.

➜ Visgraat leggen

Hoe gaat Exzellenz Parket te werk

Alles wordt tijdens het inmeet traject in kaart gebracht. Denk hierbij aan overgangen van kamers, deuren, traptreden, muurplinten, lastige hoeken en overige bijzonderheden.

Een groot voordeel van het inmeet traject is dat de hoofduitvoerder er, door zorgvuldig te plannen, voor zorgt dat de vloer optimaal gelegd kan wordt. Een goede planning is het halve werk. Transparantie staat hierin centraal, alle activiteiten worden apart gespecificeerd op de factuur en vooraf met u besproken.

Team vakmensen

Afhankelijk van de oppervlakte en moeilijkheidsgraad komen er twee of meerdere parketteurs uw nieuwe vloer leggen. Onze medewerkers werken volgens een vaste werkwijze zodat ondersteuning altijd geboden kan worden en alle door ons gelegde vloeren er tientallen jaren er mooi uitzien.

We leveren altijd vakwerk!

Zowel de vochtfolie, de ondervloer als de uiteindelijke vloer, inclusief de plinten worden vervolgens volledig zoals afgesproken geplaatst. Indien het een eikenhouten parketvloer betreft, zullen de parketteurs ook de HW Protect bescherming aanbrengen. De HW Protect 3000 is speciaal ontwikkeld voor onbehandelde eiken houten vloeren, of voor net geschuurde eikenhouten vloeren. Na het aanbrengen van de HW Protect 3000 gaat uw vloer jarenlang mee. Houd onze website in de gaten voor nieuwe innovatieve producten om uw vloer in de beste conditie te houden.